degivrare dezghetare

Toate produsele prezentate, pot fi achizitionate din magazinul nostru online: www.e-incalzireelectrica.ro

DEGIVRARE_ DEZGHETARE BURLANE

Sistemul de dezghetare_degivrare pentru burlane se monteaza cu scopul de a preveni depunerea zapezii si a ghetii in interiorul acestora .

Prin utilizarea unui astfel de sistem de degivrare se evita spargerea burlanelor, datorata dopurilor de gheata formate in interiorul acestora , se evita deterioarea fatadelor caselor si formarea de turturi.

In general, in momentul in care se realizeaza sistemul de degivrare pentru jgheaburi, se protejeaza si burlanele care preiau scurgerea apelor pluviale din acestea.

degivrare dezghetare burlane 1 degivrare dezghetare burlane 2 degivrare dezghetare burlane_5 degivrare dezghetare burlane 6 degivrare dezghetare burlane 7 degivrare dezghetare burlane 8 degivrare dezghetare burlane 3 degivrare dezghetare burlane 4

Cablurile electrice utilizate pentru dezghetarea_degivrarea burlanelor sunt cabluri de degivrare speciale, pentru asemenea aplicatii. Cablurile prezinta rezistenta mecanica crescuta, rezistenta la cicluri de temperatura (inghet-dezghet), rezistenta la ultraviolete. Practic, odata montate, aceste cabluri de degivrare nu mai trebuie indepartate.

Cablurile de dezghetare_degivrare sunt cabluri monofilare sau bifilare, cu manta metalica (pentru impamantare). Cablurile pot fi prefabricate la rola (fiecare rola are o anumita lungime si o anumita putere _ aceste cabluri nu se pot taia) sau pot fi cabluri de degivrare cu autoreglare (aceste cabluri de dezghetare se pot taia in functie de lungimea necesara care trebuie dezghetata).

Tensiunea de alimentare a cablurilor de dezghetare este de 230V.

degivrare dezghetare burlane 12 degivrare dezghetare burlane 13 degivrare dezghetare burlane 14

Pentru burlane cu diametrul pana la 150mm, puterea minima instalata necesara pentru buna functionare a sistemului de degivrare este 40W/m, iar puterea maxima instalata necesara este 60W/m. In cazul in care burlanul prezinta forme si dimensiuni atipice, in functie de acestea se face o recalculare a puterii minime ce trebuie instalata si a numarului de bucle in interiorul burlanului respectiv.

Exemplu : pentru o lungime de burlan de 10m, puterea minima instalata este de 400 W, iar puterea maxima instalata este de 600W. Bineinteles, datorita faptului ca aceste cabluri sunt prefabricate, la lungimi si puteri exacte, puterea minima si cea maxima pot varia in jurul valorilor recomandate.

Cablurile prefabricate, la rola (lungime si putere) se monteaza in interiorul burlanului sub forma unei bucle. Mentinerea distantei intre cele fire ale buclei se realizeaza prin intermediul clemelor speciale din plastic. In interiorul burlanului se poate monta un lant metalic, care are rolul de a mentine bucla cablului de dezghetare cat mai intinsa. In general, acest lant se utilizeaza in cazul burlanelor cu lungimi mari si cu trasee sinuoase.

degivrare dezghetare burlane 9 degivrare dezghetare burlane 10 degivrare dezghetare burlane 11

Garantia cablurilor de degivrare este de 10 ani.

Montajul cablurilor de dezghetare se poate de catre echipele de montaj ale societatii noastre sau de catre echipele de montaj ale benefiarului, sub indrumarea furnizorului.

Sistemele de dezghetare_degivrare pentru burlane pot fi comandate manual (comanda on-off) prin simpla atasare a unui stecher la capatul de alimentare a cablului de degivrare sau prin intermediul unei sigurante automate, sau pot fi comandate automat, prin intermediul unui sistem de comanda automat, compus dintr-un controller de temperatura si umiditate (digital sau analogic) , un senzor de temperatura si un senzor de umiditate.

Copyright © 2023 - SC.CIPEC.SRL, toate drepturile rezervate | Politica Cookie | Politica de Confidentialitate