degivrare dezghetare

Toate produsele prezentate, pot fi achizitionate din magazinul nostru online: www.e-incalzireelectrica.ro

DEGIVRARE_DEZGHETARE ACOPERISURI

Sistemul de dezghetare_degivrare pentru acoperis se poate monta pe orice tip de acoperis, cu scopul de a preveni si indeparta depunerile de zapada si gheata si infiltratiile de apa pe sub acoperis. Sistemul de degivrare se poate monta pe toata suprafata acoperisului, pe anumite zone ale acoperisului, pe dolii. In general sistemul se monteaza pe o suprafata paralela cu jgheabul, avand o latime minima de 0,5m.Sistemul de degivrare se utilizeaza in general in cazul acoperisurilor cu panta mica de scurgere a apelor pluviale.

Prin utilizarea unui astfel de sistem de degivrare se evita depuenrile de zapada si de gheata pe suprafata protejata a acoperisului, se evita infiltratiile de apa pe sub acoperis, deterioarea fatadelor caselor si formarea de turturi.
In general, in momentul in care se realizeaza sistemul de degivrare pentru acoperisuri, se protejeaza si jgheaburile care preiau scurgerea apelor pluviale de pe acoperis.

degivrare_acoperis1 degivrare_acoperis2 degivrare_acoperis3
degivrare_acoperis4 degivrare_acoperis5

De asemenea, sistemul de degivrare_dezghetare se poate utiliza si pentru acoperisurile mediteraneene (acoperisuri orizontale, gen terasa, circulabile). In cazul acestor acoperisuri se poate proteja intreaga suprafata a acoperisului sau numai anumite zone ale acestuia. Pentru evitarea distrugerilor provocate de infiltratii si de inghetul acestora este obligatoriu sa se protejeze zonele din dreptul sifoanelor de scurgere de pe acoperisul gen terasa.

degivrare_acoperis6 degivrare_acoperis7 degivrare_acoperis8 degivrare_acoperis9
degivrare_acoperis10 degivrare_acoperis11

Cablurile electrice utilizate pentru dezghetarea_degivrarea acoperisurilor sunt cabluri de degivrare speciale, pentru asemenea aplicatii. Cablurile prezinta rezistenta mecanica crescuta, rezistenta la cicluri de temperatura (inghet-dezghet), rezistenta la ultraviolete. Practic, odata montate, aceste cabluri de degivrare nu mai trebuie indepartate.

Cablurile de dezghetare_degivrare sunt cabluri monofilare sau bifilare, cu manta metalica (pentru impamantare). Cablurile pot fi prefabricate la rola (fiecare rola are o anumita lungime si o anumita putere _ aceste cabluri nu se pot taia) sau pot fi cabluri de degivrare cu autoreglare (aceste cabluri de dezghetare se pot taia in functie de lungimea necesara care trebuie dezghetata).

Tensiunea de alimentare a cablurilor de dezghetare este de 230V.
Puterea instalata / mp , necesara pentru buna functionare a sistemului de dezghetare pentru acoperisuri este cuprinsa intre 285 W/mp si 300W/mp.

Garantia cablurilor de degivrare este de 10 ani.

degivrare_acoperis12 degivrare_acoperis13 degivrare_acoperis14
degivrare_acoperis15 degivrare_acoperis16

Montajul cablurilor de dezghetare se poate realiza de catre echipele de montaj ale societatii noastre sau de catre echipele de montaj ale benefiarului, sub indrumarea furnizorului.

Sistemele de dezghetare_degivrare pentru acoperisuri pot fi comandate manual (comanda on-off) prin simpla atasare a unui stecher la capatul de alimentare a cablului de degivrare sau prin intermediul unei sigurante automate, sau pot fi comandate automat, prin intermediul unui sistem de comanda automat, compus dintr-un controller de temperatura si umiditate (digital sau analogic) , un senzor de temperatura si un senzor de umiditate.

Sistemul de degivrare pentru acoperis se poate realiza impreuna cu sistemul de degivrare pentru jgheaburi si burlane.

Copyright © 2023 - SC.CIPEC.SRL, toate drepturile rezervate | Politica Cookie | Politica de Confidentialitate