degivrare dezghetare

Toate produsele prezentate, pot fi achizitionate din magazinul nostru online: www.e-incalzireelectrica.ro

DEGIVRARE_DEZGHETARE PENTRU ZONE EXTERIOARE

Sistemul de degivrare_dezghetare pentru zone exterioare se poate utiliza pentru orice tip de suprafata exterioara : alei pietonale, trepte, alei auto, trotuare, rampe auto, rampe garaj, terase etc. , cu scopul de a preveni si indeparta depunerile de zapada si gheata si infiltratiile de apa in structura de rezistenta, prin fisurile datorate ciclului inghet-dezghet.

Sistemul de degivrare se poate monta pe toata suprafata exterioara sau pe anumite zone ale acesteia.

degivrare_dezghetare_alei_2 degivrare_dezghetare_alei_3 degivrare_dezghetare_alei_4
degivrare_dezghetare_alei_5 degivrare_dezghetare_alei_6

Cablurile electrice utilizate pentru dezghetarea_degivrarea suprafetelor exterioare sunt cabluri de degivrare speciale, pentru asemenea aplicatii. Cablurile prezinta rezistenta mecanica crescuta, rezistenta la cicluri de temperatura (inghet-dezghet), rezistenta la ultraviolete.

Cablurile de dezghetare_degivrare sunt cabluri monofilare sau bifilare, cu manta metalica (pentru impamantare). Cablurile pot fi prefabricate la rola (fiecare rola are o anumita lungime si o anumita putere _ aceste cabluri nu se pot taia) sau pot fi cabluri de degivrare cu autoreglare (aceste cabluri de dezghetare se pot taia in functie de lungimea necesara care trebuie dezghetata). De asemenea, se pot utiliza plase de degivrare care se monteaza pe suprafetele ce urmeaza a fi degivrate.

degivrare_dezghetare_alei_7 degivrare_dezghetare_alei_8 degivrare_dezghetare_alei_9
degivrare_dezghetare_alei_10 degivrare_dezghetare_alei_11 degivrare_dezghetare_alei_12

Tensiunea de alimentare a cablurilor de dezghetare este de 230V.

Puterea instalata / mp , necesara pentru buna functionare a sistemului de dezghetare pentru suprafetele exterioare este cuprinsa intre 285 W/mp si 300W/mp.

degivrare_dezghetare_alei_13 degivrare_dezghetare_alei_14 degivrare_dezghetare_alei_15
degivrare_dezghetare_alei_16 degivrare_dezghetare_alei_17

Pentru buna functionare a sistemului de degivrare este indicat montarea unui strat de izolatie termica (polistiren extrudat) . Sistemul de dezghetare se poate ingloba in sapa de beton sau in adeziul de gresie (marmura , travertin,...). De asemenea, sistemul de degivrare se monta monta in nisip, sub dalele de beton.

degivrare_dezghetare_alei_18 degivrare_dezghetare_alei_19 degivrare_dezghetare_alei_20 degivrare_dezghetare_alei_21

In cazul suprafetelor rexterioare care sunt deja finisate, si pentru care nu se mai poate implementa sistemul de degivrare cu inglobare in sapa de beton sau adeziv de gresie, societatea noastra realizeaza covoare de degivrare. Aceste covoare de degivrare sunt din cauciuc si pot fi utlizate pentru dezghetarea treptelor, aleilor pietonale, teraselor.

Covoarele de dezghetare din cauciuc se executa la comanda, in functie de suprafetele ce urmeaza a fi degivrate.

degivrare_dezghetare_alei_22 degivrare_dezghetare_alei_23 degivrare_dezghetare_alei_24
degivrare_dezghetare_alei_25 degivrare_dezghetare_alei_26

Garantia cablurilor de degivrare este de 10 ani.

Montajul cablurilor de dezghetare se poate realiza de catre echipele de montaj ale societatii noastre sau de catre echipele de montaj ale benefiarului, sub indrumarea furnizorului.

Sistemele de dezghetare_degivrare pentru suprafete exterioare pot fi comandate manual (comanda on-off) prin intermediul unei sigurante automate, sau pot fi comandate automat, prin intermediul unui sistem de comanda automat, compus dintr-un controller de temperatura si umiditate (digital sau analogic) , un senzor de temperatura si un senzor de umiditate.

Copyright © 2023 - SC.CIPEC.SRL, toate drepturile rezervate | Politica Cookie | Politica de Confidentialitate